Trim-gruppa i Høvdingen samler en rekke ulike aktiviteter som i hovedsak retter seg mot voksne. Her kan du lese mer om de ulike tilbudene. Bli gjerne med på noe som passer for deg!

Ballspill for voksne jenter

Hver torsdag fra kl 20.30 til 22.00 er det ballspill for voksne jenter i Høvåg hallen. Liker du å ha det gøy og leke med ball så er dette treningen for deg. Vi spiller volleyball, innebandy, håndball og fotball. Alt etter hva flertallet ønsker!

Det koster ikke noe, men man må være medlem i Høvdingen. Det er mulig å prøve et par ganger, før man ordner medlemskap.

For påmelding, finn Facebook-gruppen «Ballspill for voksne jenter i Høvåg«

Innebandy

Innebandy er et lavterskeltilbud til voksne, og alle som har lyst til å komme seg opp og ut på tirsdager er hjertelig velkommen. Vi spiller vanligvis fra 20 til 21:30 i Høvåghallen.

Alle treninger annonseres på Facebook i gruppen «Oldboys Innebandy,Høvdingen IL«.

Du behøver ingen tidligere erfaring med innebandy for å bli med å spille. Vi har innebandykøller til låns for deg som har lyst til å prøve.

Spinning og styrketrening

Hver tirsdag og torsdag kl. 19.00 – 20.45 holder vi til i speilsalen, i Høvåghallen.

Vi starter med en times tradisjonell spinning, til fengende musikk. Umiddelbart etter er det styrketrening, for de som ønsker. Vi bruker vektstang og egenvekt – tradisjonelle styrkeøvelser.

Dette blir drevet på dugnad av 5 medlemmer i Høvdingen. Vi har plass til flere, og alle kan delta. Er du medlem av Høvdingen koster det 500,- pr. halvår for selve treningstilbudet.

For de som ønsker å være med/prøve er det en gratis prøvetime. Det er bare å møte opp.

Har du spørsmål kan du kontakte Hilde Erdvig 90997573.

Styrke og kondisjon

Treningen er i Høvåghallen mandager og onsdager, kl 19.30 til 20.30. Det hender også vi har trening ute på sletta og i ballbingen på skolen når været tillater det.
Dette er enkel trening som passer for alle, og tilpasses din egen form. Vi bruker vår egen styrke og vekter.

Ingeborg har stort sett trening mandager. Da er det styrke og kondisjon. Onsdager er det Anette og Stine som deler timen. Da er det aerobic og styrke.
Bli med i gruppen på Facebook «Styrke og Kondisjon Høvdingen IL» og møt opp i speilsalen. Vi følger stort sett skole-kalender.

Andre tilbud

Vi har tidligere hatt tilbud om blant annet badminton og oldboyd-fotball. Per dags dato har vi ingen aktivitet her, men er det noen som ønsker å være med og dra igang et tilbud, ta kontakt med leder for Trim-gruppa, Marianne Olsen.