Idrettslaget i Høvåg

Høvdingen er et idrettslag som gir alle i alle aldre et helsefremmende tilbud i nærmiljøet. Vi etterstreber fairplay, gode holdninger og viser respekt for alle. Vi tilbyr barn og ungdom en trygg utviklingsarena for mestring og idrettsglede.

Vi er stolte av at det meste av organisert trening i Høvåg er under IL Høvdingen. Vi feiret vårt 75-årsjubileum i 2021.

Les mer

Våre grupper

Idrettslaget er et fleridrettslag og har et bredt tilbud til innbyggene i Høvåg.
Laget består av følgende undergrupper:

Våre sponsorer

Hovedsponsor

Sponsorer

Bli sponsor

Ønsker deres virksomhet å støtte IL Høvdingens arbeid med breddeidrett til barn og unge og innbyggere i Høvåg, ta kontakt.

Bli med

Vi har tilbud om aktiviteter og trening til Høvågs innbyggere i alle aldre. Vi har organisert våre treningstilbud i grupper. Dere kan også trene på egen hånd ved bruk av fasilitetene på Høvåg stadion.

Våre grupper

Nyheter

Åpen Høvåghall!

Første gang lørdag 21. oktober fra kl. 10-14 Kom å bli med på en aktiv og gøyal lørdag i Høvåghallen! Åpen hall er et gratis aktivitetstilbud for barnefamilier og bygdas innbyggere. Lavterskeltilbud der en kan komme og drive med den aktiviteten en selv ønsker. Ingen …

Nå kan du kjøpe Høvdingen-skjerf

Vi har laget et unikt IL Høvdingen-skjerf, som kan du kan kjøpe gjennom gruppen du deltar i. Skjerfene vil også være til salgs i kiosk/ved arrangement.Pris for et skjerf er 200 kr.

Ny hjemmeside

Vi er glade for å kunne presentere vår nye hjemmeside. Den nye hjemmesiden har et design tilpasset både mobil og PC, og oppdatert innhold. Vi håper at dere setter pris på oppgraderingen. Ta kontakt om dere oppdager noe som må endres: styreleder@hovdingen.no.