Idrettslaget i Høvåg

Høvdingen er et idrettslag som gir alle i alle aldre et helsefremmende tilbud i nærmiljøet. Vi etterstreber fairplay, gode holdninger og viser respekt for alle. Vi tilbyr barn og ungdom en trygg utviklingsarena for mestring og idrettsglede.

Vi er stolte av at det meste av organisert trening i Høvåg er under IL Høvdingen. Vi feiret vårt 75-årsjubileum i 2021.

Les mer

Våre grupper

Idrettslaget er et fleridrettslag og har et bredt tilbud til innbyggene i Høvåg.
Laget består av følgende undergrupper:

Våre sponsorer

Hovedsponsor

Sponsorer

Bli sponsor

Ønsker deres virksomhet å støtte IL Høvdingens arbeid med breddeidrett til barn og unge og innbyggere i Høvåg, ta kontakt.

Bli med

Vi har tilbud om aktiviteter og trening til Høvågs innbyggere i alle aldre. Vi har organisert våre treningstilbud i grupper. Dere kan også trene på egen hånd ved bruk av fasilitetene på Høvåg stadion.

Våre grupper

Nyheter

Husk at det fremdeles er ett godt forslag å kjøpe Lillesandspillet til årets Julegave.

Kjøper du Lillesandspillet i en av de følgende butikkene, kan du velge å gi IL Høvdingen en fordel: Kiwi Borkedalen Kiwi Ole Olsen Kiwi Tingsaker Matverden Matkroken Strandgata Matkroken Indre Årsnes Meny Tingsaker IL Høvdingen vil motta en pengesum for hvert spill som blir solgt. …

IL Høvdingen på julemarked

IL Høvdingen har stand på julemarkedet, Herredshuset 25. -26. nov. Velkommen innom for en hyggelig prat. Vi selger Lillesandsspillet, Høvdingen skjerf, Turkart Høvåg og Høvdingens jubileumsbok.

Endringer i styret

Tone Birgit Nordibø er valgt til ny styreleder for IL Høvdingen frem til neste ordinære årsmøte våren 2024. Grunnen til dette er at tidligere styreleder Andreas Brovig har trukket seg på grunn av nye politiske oppgaver som er vanskelig å kombinere med styreledervervet. Richard Ekhaugen, …